Stefanie de Boer fotografie

really pretty pictures

52 Weeks project

52 Weeks project

Toen mijn zoon geboren was, had een vriendin een leuk idee nadat ze een foto van hem zag in de Nuna Leaf wipstoel, dat moet je elke week doen! Zogezegd zo gedaan, elke maandag ging Elan op de foto in dezelfde wipstoel. En zo is dit 52 weeks project ontstaan.

Stefanie de Boer fotografie 52 Weeks project

Wanddecoratie

Het heeft een tijdje geduurd voordat ik alle foto’s bij elkaar heb gezet in photoshop, maar toen ik de kans kreeg van Saal Digital om een wanddecoratie te reviewen heb ik er vaart achter gezet.

En ik vind hem erg mooi geworden. Ik heb voor de Alu-Dibond wanddecoratie gekozen. Dit is een Aluminiumplaat van 3 mm dik. Ik heb als extra optie de profiel ophanging gekozen, hierdoor lijkt de wanddecoratie te zweven. Je moet hem wel met twee haakjes ophangen, dus dat is wat lastiger om waterpas te krijgen. Ik ben erg tevreden over de wanddecoratie. Het werd netjes verpakt geleverd, het duurde wel een aantal dagen omdat het pakket uit Duitsland kwam. En op vragen over hoe we hem het beste op konden hangen kreeg ik snel antwoord van Saal Digital. Hij heeft een mooi plekje bij de eetkamertafel gekregen.

Stefanie de Boer fotografie 52 Weeks project

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

© 2019 Stefanie de Boer fotografie

Thema door Anders Norén